Resto Kaart

Voorgerechten    

Coquilles St. Jacques, velouté van erwt, verse munt 24

Tarbot, puree van selder/tonka, kaviaar, apple blossom, Granny smith 29

Gebakken eendenlever, Thaise bouillon, verse bieslook en gember 20

Kalfscarpaccio, rode ui, hazelnoten, wilde peper, witte truffelolie, lente-ui  18

                 

Hoofdgerechten*

Lamskroontje met korstje van pistache, jus, crème van pistache 38

Belgisch witblauw ossenhaas, gegrild, jus  48

Kreeft op 2 bakwijzen, gegrild en gebakken 36

Filet van lotte, zeste van citroen 32

 

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden garnituur

(aardappelpuree met verse kruiden, knapperige groenten)

 

Nagerechten      

Dame blanche 14

Crèmeux de chocolat, crème van banaan en avocado, citrus sorbet 16

Crème van citroen en gember, speculoos, bevroren mango 15

Kaasbordje, gedroogde vijgen, abrikoos  18

 

Al onze gerechten worden op het moment zelf klaargemaakt met verse kwaliteitsproducten

volgens de regels van de kunst. Allergenenlijst is op verzoek verkrijgbaar.