Resto Kaart

Om te beginnen…      

Eendenlever, biet en peer                                          25 €

Noorse Tonijn - Ei                                                 24 €

Sint-Jacobsnootjes

          met duo van gebakken mini-asperges                 24 €

Exotische Salade (veganistisch)

palmhart - avocado - tofu - koolrabi

ananas - sausje van kokos & saké                            15


  Vervolgens …

  Eendenborst -  Nougat                                           33 €

 Noordelijke Lam                                                   35 €

 Pluma Iberico (varken)

       in de geest van “Pot-au-Pho”                             31 €

  Met miso gelakte Kabeljauwrug, Chinese kool,  Tamarinde                                                            29 €

 Noordzeetong Meunière, erwt en Belgische witte asperge  38 €

 

 

Om zachtjes af te sluiten …

Soufflé Grand Marnier                                            15 €

(15 minuten wachttijd)

 

Appel in diverse vormen                                           15 €

Zoete inspiratie van de chef                                        15 €

IJscompositie                                                          15 €

  

Al onze gerechten worden op het moment zelf klaargemaakt met verse kwaliteitsproducten

volgens de regels van de kunst. Allergenenlijst is op verzoek verkrijgbaar.