Welkom!

 

Volg ons ook op facebook. Je vindt er onder andere een aantal fotoreportages over ons viersterren charmehotel (infrastructuur, geschiedenis, ...), Stad Ieper en haar omgeving. We hebben al zo'n 17.000 likes (en nog eens meer dan 9.000 op onze Franstalige facebook ), straks ook die van jou ?

Hostellerie Kemmelberg (veelal afgekort als HMK) opende op 15 April 1954 haar deuren. Het was een initiatief van Baron Jacques Bruneel de la Warande. Het luxueuse boetiekhotel /charmehotel, gastronomische restaurant en seminariecentrum, gelegen op de grens van de dorpen Kemmel en Dranouter (Heuvelland, België) kende in een tijdspanne van zo'n 60 jaar een drietal uitbaters. Eind 2012 namen Kristine De Loose en ing. Philippe Vercoutter de zaak, inclusief het gebouw en het domein, over. Stijl, authenticiteit, vriendelijkheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding blijven verder voorop staan. Gesitueerd op de top van de Kemmelberg, de hoogste top van Vlaanderen, hebben de gasten er een uniek zicht - panorama - op de Frans-Vlaamse vlakte. Dit is werkelijk een unicum in Vlaanderen. Iedereen is hier welkom!
 
Het HMK team kreeg al diverse onderscheidingen: een "Award of Excellence 2017"  van Booking.com (8,5/10) en een "2017 Travellers' Choice" van Trip Advisor (HMK zit in de top 25 van de kleine hotels in België). Op 28 April 2015 ontving zij verder het internationale keurmerk "De Groene Sleutel" en op 22 Juni 2015 het kwaliteitslabel Q-label ("Quality Service"-label) van Westtoer.

Ons keukenteam brengt klassieke Franse gerechten met een hedendaagse toets. Producten van topkwaliteit uit eigen streek genieten hun voorkeur. Op zondagmiddag wordt er geregeld live pianomuziek gebracht (romantische en jazzy muziek).

Wij organiseren Uw banketten (trouwfeest, communiefeest, ...), clubbijeenkomsten, bijeenkomst van bedrijven (seminaries, productvoorstellingen, ...), enzovoort.  We beschikken hiervoor over diverse feestzalen / vergaderzalen.

Het hotel is 7 dagen op 7 open. Ons gastronomisch restaurant, authentieke bar en zonovergoten terrassen zijn gesloten op maandag en dinsdag, behalve voor onze hotelgasten die een half-pension of een arrangement hebben geboekt. Ook voor groepen wijken we graag af van onze normale sluitingsdagen. Contacteer ons dan wel vooraf.

Laatste update van de website: 22 Juli 2017.