Nieuwsbrief

Geregeld sturen wij onze nieuwsbrief uit.  Wenst u deze ook te ontvangen ? Schrijf u in en u ontvangt automatisch onze nieuwsbrief.
16 December 2016 - 
Jubileumjaar 2017 - Eindejaar 2016
Beste HMK-gast & Sympathisanten,

Via deze nieuwsbrief willen wij U graag inlichten over een aantal wetenswaardigheden in verband met onze Hostellerie Kemmelberg. We proberen het aantal e-mails te beperken en daarom verloopt steeds meer van onze dagdagelijkse communicatie via het Facebook-platform. Wilt U dus frequenter op de hoogte te worden gehouden over het reilen en zeilen van HMK, ga dan regelmatig kijken op www.facebook.com/Kemmelberg (of www.facebook.com/MontKemmel voor onze Franstalige vrienden).

Op 12/12/12, een gemakkelijk te onthouden datum, startten wij onze activiteiten. Sinds die dag hebben we al duizenden gasten mogen ontvangen en "onze stiel geleerd". De tijd gaat snel, dinsdag laatstleden zijn we al met ons 5e werkjaar gestart. In de eerste 4 jaar hebben we het volgende voor onze gasten kunnen realiseren:
 1. Overname gebouw en domein
 2. Installatie moderne lift die alle 4 de verdiepingen ontsluit
 3. Aanlegperformante ITC en Internetinfrastructuur
 4. Realisatie van 4 extra luxueuse VIP kamers (met jaccuzzi's, regendouche, ...)
 5. Renovatie van (bijna) alle kamers
 6. Renovatie van tientallen ramen (dubbel glas, schilderwerken, ...)
 7. Renovatie vande platte daken (isolatie, bedekking)
 8. Overschakeling naar moderne en energiezuinige electronica
  1. Vervanging van meer dan 400 lichten naar LED versies
  2. Vervanging van kleine TV's naar LED internet TV's
 9. Renovatie van de terrassen (luifel, betegeling)
 10. Aanleg van groenzone/tuin van 350m² aan de valleikant

Deze lijst is slechts een indicatie van enkele van de grotere veranderingen die we hebben kunnen doorvoeren. Hostellerie Kemmelberg werd opnieuw op de kaart gezet. Dit alles is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Tal van instanties en vele gasten hebben hun waardering voor de geboekte resultaten al diverse keren uitgesproken. We ontvingen al diverse awards en het aantal overnachtingen steeg in 4 jaar tijd met maar liefst 40 tot 50%.

Ook ons restaurant, onder de deskundige leiding van Bart Dhont, blijft goede tot zeer goede prestaties neerzetten. We blijven aanbevolen door zowel Gault&Millau als Michelin. Michelin klasseerde ons opnieuw bij de restaurants van "zeer goede standing" (drie bestekjes, dit is de op één na hoogste quotering). We beschikken over een gepersonaliseerde editie van de Michelin 2017-gids voor België en Luxemburg. Ieder koppel die ons oudejaarsavondfeest bijwoont krijgt van ons deze speciale editie gratis aangeboden.

We blijven echter niet stil zitten: ook in de volgende jaren staat heel wat op het programma. Door het in 2016 goedgekeurde nieuwe Provinciale Ruimtelijk Uitvoeringsplan voor de Kemmelberg is het nu immers mogelijk dat Hostellerie Kemmelberg haar eigen spiksplinternieuwe wellness-afdeling kan krijgen. Deze optie wordt momenteel door ons verder onderzocht. We mogen ook een nieuwe bijkomende parking aanleggen. Het totaal aantal parkeerplaatsen zal dan 50 bedragen.

Het investeringsprogramma voor 2017 werd ook goedgekeurd. Volgend jaar mogen onze gasten alvast minstens 4 nieuwe VIP kamers verwachten. Het totaal aantal kamers zal hiermee op 25 komen te staan. Eén van de kamers zal ook volledig voldoen aan alle normen om op een excellente manier andersvaliden te helpen. Het seminariecentrum krijgt ook design schuiframen waardoor het mogelijk zal zijn om onmiddellijk naar de nieuw aangelegde tuin te gaan. Grotere evenementen en familiefeesten zullen dan nog beter kunnen doorgaan.

U ziet het: we zitten niet stil en blijven verder alles in het werk stellen om onze gasten een bijzonder aangename tijd te geven. Bedankt iedereen voor de betoonde steun. Dank je wel aan onze gasten, het HMK team, de leveranciers, enz. .

Nog even terzijde: mensen die nog Kerstmis, Kerstdag, Oud- of Nieuwjaar willen komen vieren: reageer nu. Er zijn nog plaatsen vrij.  De menus vindt U terug op onze website: http://kemmelberg.be/item.php?lang=NL .

Voor 2017 raden we iedereen (en zeker de grotere groepen) aan om op tijd te reserveren. Nog nooit stonden op het einde van het jaar al zo veel boekingen vast voor het daaropvolgende jaar. Een verwittigd man/vrouw is er 2 waard. 

Wenst U een gepersonaliseerde service of hebt U extra informatie nodig, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@kemmelberg.be of +32 57 45 21 60 .

Een prettig eindejaar toegewenst!

Kristine & Philippe en het voltallige HMK team

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera