Openingstijden

Hostellerie Kemmelberg is in principe altijd open, zij het wel met de volgende uitzonderingen:

Openingsdagen

Voor groepen maken we ook graag uitzonderingen: groepen zijn -mits reservatie- altijd welkom.

Het restaurant en de bar zijn voor niet-hotelgasten gesloten op maandag- en dinsdag.

Voor onze gasten die verblijven in het hotel is er op maandag- en dinsdagavond wel een verzorgd half-pension (of bij afspraak een ander groepsarrangement) voorzien in ons restaurant. Gelieve dit wel dan minstens 36 uur op voorhand te reserveren. Indien er voorafgaandelijk geen reservaties werden gemaakt blijft het restaurant op maandag en dinsdag gesloten gesloten. Onze gasten kunnen dan terecht bij collega restaurateurs in Heuvelland of Ieper.

Openingsuren

- ontbijten (ook voor externen toegankelijk) worden opgediend vanaf 8 u tot 10h 30 (het buffet wordt aangevuld tot 10h 15).

- het restaurant is geopend op de woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondag-middagen en -avonden. Gelieve vooraf te reserveren. Indien er voorafgaandelijk geen reservaties werden gemaakt kan het restaurant gesloten worden.Best altijd informeren voordien dus.Telefoon: 057 45 21 60.

- Restauranturen

  • vanaf 11h 45 (tot 13h 30 kan men nog bestellen)
  • vanaf 18h 45 (tot 20h 45 kan men nog bestellen)

- de bar van het hotel sluit op gewone dagen om 23h en op weekend- en feestdagen om 00h (tot een kwartier voor de voorziene eindtijd kan men nog een laatste drankje bestellen)

- de receptie van het hotel is open tot 23h

Check-ins zijn vanaf 16h tot 23h (tenzij expliciet anders overeen gekomen)

Check-outs zijn in principe vanaf 8h tot 11h

 

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera