Openingstijden

Hostellerie Kemmelberg is in principe altijd open, zij het wel met de volgende uitzonderingen:

Jaarlijks verlof: Januari 2020.

Om te weten op welke dagen het HOTEL is geopend: raadpleeg onze online booking module of contacteer onze receptie op info@kemmelberg.be of +32 57 45 21 60. Vertrouw niet zomaar alle websites van overige booking-instanties aangezien zij niet altijd de juiste openingsdata geven!

Openingsdagen

Voor groepen maken we ook graag uitzonderingen: groepen zijn -mits reservatie- altijd welkom.

Ons gastronomisch restaurant is op maandag en dinsdag gesloten (tenzij voor groepen die hiervoor expliciet reserveerden). Onze hotelgasten kunnen op deze dagen terecht bij een van de talrijke collega restaurateurs in Heuvelland, Ieper of Poperinge. Wij bezorgen U graag een uitgebreide lijst met restaurants, eetcafés, enz. uit diverse prijsklassen.

Openingsuren

- ontbijten (ook voor externen toegankelijk) worden opgediend vanaf 8 u tot 10h 30 (het buffet wordt aangevuld tot 10h 15). Op expliciete vraag van de gast kan eventueel het ontbijt vroeger worden opgediend. Gelieve dit op tijd aan te vragen.

- het restaurant is geopend op de woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondag-middagen en -avonden. Gelieve vooraf te reserveren. Indien er voorafgaandelijk geen reservaties werden gemaakt kan het restaurant gesloten worden. Best altijd informeren voordien dus. Telefoon: 057 45 21 60. Ook niet hotel-gasten zijn welkom in ons restaurant, uiteraard.

- Restaurant-uren

  • vanaf 11h 45 (tot 13h 30 kan men nog bestellen)
  • vanaf 18h 45 (tot 20h 45 kan men nog bestellen)

- de bar van het hotel sluit op gewone dagen om 23h en op weekend- en feestdagen om 00h (tot een kwartier voor de voorziene eindtijd kan men nog een laatste drankje bestellen) - na dit uur garanderen wij een goede nachtrust aan onze hotelgasten (dus ook geen lawaai meer op de terrassen a.u.b.).

- de receptie van het hotel is open tot 23h

Check-ins zijn vanaf 16h tot 23h (tenzij expliciet anders overeen gekomen)

Check-outs zijn in principe vanaf 8h tot 11h

 

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera