Welkom!
 

Volg ons ook op facebook. Je vindt er onder andere een aantal fotoreportages over ons viersterren charmehotel (infrastructuur, geschiedenis, ...), Stad Ieper en haar omgeving. We hebben al zo'n 17.000 likes (en nog eens meer dan 9.000 op onze Franstalige facebook ), straks ook die van jou ?

Bericht voor zaterdag 24 Juni 2017 i.v.m. de Rally van Ieper
- Restaurant is de gehele dag gesloten- enkel ontbijten zijn mogelijk
- check out heeft plaats tot max. 9h 30:
  • tot 8h 45 kan het domein vrij worden verlaten
  • er wordt dan nog éénmaal een vertrek vanuit het hoteldomein georganiseerd om 10h (onder politiebegeleiding)
- check-in voor de gasten van zaterdagavond kan gebeuren:
  • door zich stipt aan te melden op Kemmelbergweg 2 te Loker om 15h 45 - onder politiebegeleiding kunt U dan in groep naar het hotel rijden om in te checken; u kunt dan evenwel het hoteldomein niet verlaten tot omstreeks 21h (omdat de rallywagens vlak voor onze deur voorbijkomen). Gelieve Uw nummerplaat vooraf door te geven op het nummer 057/45.21.60 of via info@kemmelberg.be .
  • alle andere gasten kunnen pas vanaf rond 21h opnieuw vrij het hotel bereiken om in te checken.
 
Hostellerie Kemmelberg (veelal afgekort als HMK) opende op 15 April 1954 haar deuren. Het was een initiatief van Baron Jacques Bruneel de la Warande. Het luxueuse boetiekhotel /charmehotel, gastronomische restaurant en seminariecentrum, gelegen op de grens van de dorpen Kemmel en Dranouter (Heuvelland, België) kende in een tijdspanne van zo'n 60 jaar een drietal uitbaters. Eind 2012 namen Kristine De Loose en ing. Philippe Vercoutter de zaak, inclusief het gebouw en het domein, over. Stijl, authenticiteit, vriendelijkheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding blijven verder voorop staan. Gesitueerd op de top van de Kemmelberg, de hoogste top van Vlaanderen, hebben de gasten er een uniek zicht - panorama - op de Frans-Vlaamse vlakte. Dit is werkelijk een unicum in Vlaanderen. Iedereen is hier welkom!
 
Het HMK team kreeg al diverse onderscheidingen: een "Award of Excellence 2016"  van Booking.com (8,5/10) en een "2017 Travellers' Choice" van Trip Advisor (HMK zit in de top 25 van de kleine hotels in België). Op 28 April 2015 ontving zij verder het internationale keurmerk "De Groene Sleutel" en op 22 Juni 2015 het kwaliteitslabel Q-label ("Quality Service"-label) van Westtoer.

Ons keukenteam rond Bart Dhont brengt klassieke Franse gerechten met een hedendaagse toets. Producten van topkwaliteit uit eigen streek genieten hun voorkeur. Op zondagmiddag wordt er geregeld live pianomuziek gebracht (romantische en jazzy muziek).

Wij organiseren Uw banketten (trouwfeest, communiefeest, ...), clubbijeenkomsten, bijeenkomst van bedrijven (seminaries, productvoorstellingen, ...), enzovoort.  We beschikken hiervoor over diverse feestzalen / vergaderzalen.

Het hotel is 7 dagen op 7 open. Ons gastronomisch restaurant, authentieke bar en zonovergoten terrassen zijn gesloten op maandag en dinsdag, behalve voor onze hotelgasten die een half-pension of een arrangement hebben geboekt. Ook voor groepen wijken we graag af van onze normale sluitingsdagen. Contacteer ons dan wel vooraf.

Laatste update van de website: 8 Maart 2017.

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera